Sudski tumač za slovenski jezik

Sudski tumač za slovenski jezik

sudski-tumac-za-slovenski-jezikKomunikacija na slovenskom jeziku iznimno je zastupljena u poslovnom, javnom i privatnom životu Republike Hrvatske. Činjenica koja je možda neočekivana na prvi pogled, no nimalo iznenađujuća ako znamo da je Slovenija jedna od naših prvih susjeda. S njom nas spajaju neraskidive gospodarske, političke, društvene i kulturne veze.

Ipak, dinamičnu međusobnu suradnju na svim poljima ne prati dostupnost kvalitetnog prevoditeljskog kadra. Sudski tumači i prevoditelji za slovenski jezik su rijetki, a najrjeđi su oni koji su za to zanimanje osposobljeni formalnim jezičnim obrazovanjem.

Stoga nam je iznimno drago da je upravo naš ured mjesto gdje možete dobiti kvalitetan ovjereni prijevod sudskog tumača za slovenski jezik.

Naša prevoditeljica i stalna sudska tumačica za slovenski jezik raspolaže formalnim jezičnim obrazovanjem i značajnim iskustvom. Uz nju naš tim za slovenski jezik čine još dvije prevoditeljice i jedna lektorica – izvorna govornica slovenskog jezika.

Tijekom godina prikupili smo značajno iskustvo i izbrusili svoju prevoditeljsku vještinu. Danas možemo pouzdano reći da je prevođenje slovenskog jezika jedna od naših užih specijalnosti.

Naš sudski tumač za slovenski jezik isporučit će pouzdanu i stručnu uslugu pojedincima kojima je potreban ovjereni prijevod diplome, svjedodžbe ili certifikata. Raznovrsni ugovori i izvaci iz matičnih knjiga ili registara te javnobilježnički akti također su čest predmet ovjerenog prijevoda.

Poslovni korisnici zatražit će uslugu sudskog tumača za slovenski jezik kada im je potrebna jezična podrška pri svakodnevnom poslovanju. Javnobilježnički akti, godišnji izvještaji, financijska dokumentacija, natječajna dokumentacija, ugovori, potvrde… neki su od tipičnih materijala što ih za njih prevodimo.

Vješti smo i u usmenom prevođenju odnosno tumačenju. Brojne smo sate proveli u  sudnicama i uredima javnih bilježnika gdje je bilo nužno prisustvo i usmeni prijevod sudskog tumača za slovenski jezik.

Prema svemu navedenom, jasno je da smo upravo mi ured kojem možete povjeriti svoje poslove. S nama možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetnu, stručnu i brzu uslugu. Zato ne gubite vrijeme, već nam se odmah javite!

Zatražite ponudu
× Pitajte nas što Vas zanima!