Molimo pažljivo pročitajte ova pravila o kolačićima („pravila o kolačićima“, „politika“) prije korištenja mrežnih stranica na domeni www.audentia-prijevodi.com.
Mrežnim mjestom www.audentia-prijevodi.com (“mrežna stranica”, “usluga”) upravlja Audentia d.o.o. (“nas”, “mi”, “naš”).

Što su kolačići?

Kolačići su jednostavne tekstualne datoteke koje na vašem računalu ili mobilnom uređaju pohranjuje poslužitelj mrežnog mjesta. Svaki kolačić jedinstven je za vaš mrežni preglednik.

Sadržavat će neke anonimne podatke kao što su jedinstveni identifikator, naziv domene mrežnog mjesta i neke znamenke te brojeve.

Koje vrste kolačića koristimo?

Neophodni kolačići

Neophodni kolačići omogućuju nam da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom pristupa i kretanja našim mrežnim mjestom te tijekom korištenja njegovih značajki.

Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići omogućuju nam da upravljamo mrežnim mjestom u skladu s vašim odabirom. Npr. prepoznat ćemo vaše korisničko ime i zapamtiti kako ste prilagodili mrežnu stranicu tijekom buduće posjete.

Analitički kolačići

Ovi kolačići omogućuju nama i uslugama trećih strana prikupljanje agregiranih podataka za statistiku povezanu s načinom na koji naši posjetitelji koriste mrežno mjesto. Ovi kolačići ne sadrže osobne informacije kao što su imena i adrese e-pošte te se koriste samo kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo na mrežnom mjestu.

Kako izbrisati kolačiće?

Ako želite ograničiti ili blokirati kolačiće koje postavlja naše mrežno mjesto, to možete učiniti putem postavke preglednika. Alternativno, možete posjetiti www.internetcookies.com koji sadrži opsežne informacije o tome kako to učiniti na velikom broju preglednika i uređaja.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici ili našem načinu korištenja kolačića, obratite nam se.