Sudski tumač za srpski jezik

Iznimno nam je drago da vam je od veljače ove godine u našem uredu dostupan i sudski tumač za srpski jezik.

Sudski tumač za srpski jezik izrađuje ovjereni prijevod sa srpskog jezika na hrvatski ili drugi strani jezik i obratno. Ovjereni prijevod najčešće se izrađuje na zahtjev sudova, javnih bilježnika, obrazovnih institucija, MUP-a i drugih. Sudski tumač za točnost i usklađenost svog prijevoda s izvornikom jamči izjavom, potpisom i pečatom koji se nalaze na kraju svakog ovjerenog prijevoda.

Sudski tumač za srpski jezik, ovjereni prijevod sa srpskog jezika, prijevod ćirilice.

Osim ovjerenog prijevoda sa srpskog jezika i na srpski jezik, nudimo vam i uslugu transliteracije srpske ćirilice te pisanog prijevoda srpskog jezika na hrvatski jezik i obratno.

S obzirom da ovu uslugu obavljamo unutar ureda, možemo vam jamčiti iznimno kratke rokove izvršenja usluge.

Prijevod osobne dokumentacije tako vam može biti na raspolaganju već unutar nekoliko sati odnosno istog dana. Baš kao i kraći prijevodi za poslovne potrebe. To na primjer uključuje ovjereni prijevod sa srpskog jezika ili na srpski jezik sljedeće poslovne dokumentacije: javnobilježničke isprave, izvatci iz sudskog registra, bankarske garancije, pisma namjere, potvrde, certifikati i slično.

Svu dokumentaciju možete nam dostaviti e-poštom, u obliku skena ili kvalitetne fotografije. Izvršeni prijevod isporučujemo vam na dogovoreni način. Ako je riječ o pisanom, neovjerenom prijevodu, obično ga dostavljamo e-poštom. Ovjerene prijevode možete preuzeti osobno u našem uredu ili vam ih dostavljamo na traženu adresu redovnom poštom ili kurirskom službom. U slučaju da vam je dovoljna samo skenirana verzija ovjerenog prijevoda, istu vam dostavljamo e-poštom.

Za sva vaša pitanja i dogovore, na raspolaganju smo vam na navedenim kontaktima.