Poslovni prijevod za trgovačka društva, obrtnike, pojedince

Ako ste tvrtka koja ima redovne potrebne za prijevodom na strane jezike ili sa stranih jezika, naša je adresa mjesto gdje ćete dobiti brz i stručan poslovni prijevod.

OVJERENI PRIJEVOD

Ovjereni prijevod natječajne dokumentacije, financijskih izvještaja, računovodstvene dokumentacije, dokumentacije za otvaranje podružnice, osobne dokumentacije stranih radnika, sudskih odluka, sigurnosno-tehničkih listova, tehničkih priručnika i uputstava za upotrebu… možete naručiti u našem uredu i imati na raspolaganju u najkraćem mogućem roku.

JEZIČNE KOMBINACIJE

U našoj vam agenciji nudimo niz jezičnih kombinacija zahvaljujući in-house prevoditeljima i širokoj te pouzdanoj mreži vanjskih suradnika.

Jezične kombinacije koje su posebno zastupljene su ovjereni prijevod sa slovenskog jezika na hrvatski jezik i obratno ili sa slovenskog jezika na engleski jezik i obratno. No svakodnevno za vas izrađujemo i prijevode za potrebe poslovanja u drugim zemljama u okruženju. Npr. ovjereni prijevod s makedonskog jezika na hrvatski jezik i obratno ili ovjereni prijevod sa srpskog jezika na hrvatski jezik i obratno.

Kako naša zemlja ima tradicijski razvijene gospodarske odnose s R Njemačkom, izrađujemo i velik broj ovjerenih prijevoda s hrvatskog jezika na njemački jezik ili obratno.

PISANI PRIJEVOD

Uz ovjerene prijevode, kao najzastupljenije u poslovanju društava, nudimo vam i neovjereni, pisani poslovni prijevod. Pa tako za vas možemo izraditi prijevod za potrebe mrežnih stranica – turizam, stomatologija, medicina, gastronomija, industrija ljepote, građevinarstvo itd. Prijevod općih uvjeta poslovanja, tipskih ugovora koje potpisujete s klijentima, brošura i sl. također spada u ovu vrstu prijevoda. Ili vam možemo ponuditi prijevod za društvene mreže – kratkih, jasnih, često kreativnih tekstova pripremljenih uz posebnu pažnju.

Neovisno o području na kojem djelujete, osigurat ćemo vam poslovni prijevod prilagođen stručnom žargonu i stilu, lokaliziran za ciljno tržište.

Vaše ćemo poslovanje i potrebe podržati upotrebom prevoditeljskih alata, izradom prijevodnih memorija i terminoloških baza te glosarija.

FLEKSIBILNOST

Poslovni prijevod, baš kao i poslovanje društava, obuhvaća niz različitih područja i od pružatelja usluge može zahtijevati razne sposobnosti. No ono što je zajedničko svakom poslovnom prijevodu jest to da mora biti brzo gotov i stručno izrađen. Pružatelj usluge mora biti i fleksibilan s prijevodnim alatima, rokovima, radnim vremenom, dostavom i drugim. A mi u Audentija Prijevodima to svakako jesmo.

Svojim se klijentima uvijek trudimo izaći u susret fleksibilnošću usluge, pritom ulažući maksimalne napore za postizanjem i zadržavanjem visoke kvalitete.

Stoga ne oklijevajte, već nam se javite i naručite svoj prijevod.