Prijevod medicinske dokumentacije

Prijevod medicinske dokumentacije. Prijevod medicinskih nalaza. Medicinski proizvodi. Medicinska industrija.Prijevod medicinskih nalaza

Kao pojedinci suočeni sa zdravstvenim poteškoćama želimo da nam je što hitnije na raspolaganju stručan  prijevod medicinske dokumentacije – jer zdravlje je najvažnije.
Pri ovoj vrsti prijevoda od prevoditelja se uz izvrsno poznavanje ciljnog jezika zahtijeva i vladanje medicinskim žargonom. Želimo biti sigurni će znati protumačiti nalaz i/ili drugu osjetljivu dokumentaciju. No naši se prevoditelji ne oslanjaju samo na osobno znanje i iskustvo, već im je na raspolaganju i stručnjak. Svoje prijevode s ovog područja izrađujemo i u suradnji sa specijalistom interne medicine. Ništa ne prepuštamo slučaju!

Za potrebe pojedinaca obično prevodimo: medicinske nalaze, otpusna pisma, povijest bolesti i dr.

Prijevod za potrebe medicinske industrije

Već niz godina pripremamo dokumentaciju naših klijenata – proizvođača i distributera medicinskih proizvoda – za javne natječaje. Izrađujemo ovjerene prijevode sudskog tumača za niz stranih jezika. Uz to prevodimo i poslovnu dokumentaciju – financijska izvješća, ugovore, sudska rješanja i odluke, marketinške materijale, sadržaj za web-stranice i drugo.

Kao tvrtki koja proizvodi ili distribuira medicinske proizvode važno vam je da raspolažete stručnim, točnim i pravovremenim prijevodom. On pored toga mora biti prilagođen hrvatskom tržištu i predstavljati vas na najbolji mogući način. Vjerujemo da s obzirom na naše dugogodišnje iskustvo u prevođenju materijala za potrebe medicinske industrije možemo ispuniti sve te – i druge – zahtjeve.

Stoga vas pozivamo da nam se javite i zatražite ponudu ili dogovorite sastanak vezan uz našu ponudu prevoditeljskih i drugih jezičnih usluga.