Englesko-slovenski prijevod

U našem uredu i agenciji osiguravamo vam prijevod brojnih jezičnih kombinacija, odnosno prijevod s jednog stranog jezika na drugi strani jezik.

Englesko-slovenski prijevod odnosno slovensko-engleski prijevod predmet je mnogih naših upita i narudžbi, a s obzirom na to da su nam već niz godina uvijek na raspolaganju in-house sudski tumač za slovenski jezik te sudski tumač za engleski jezik. Stekli smo stoga značajno iskustvo pri prevođenju ove jezične kombinacije.

Slovenski jezik. Engleski jezik. Slovensko-engleski prijevod. Englesko-slovenski prijevod.

Englesko-slovenski prijevod ili slovensko-engleski prijevod možemo vam izraditi kao ovjereni prijevod sudskog tumača ili kao pisani, neovjereni prijevod.

Rokovi u kojima se odvija prijevod s engleskog jezika na slovenski jezik ili obratno nimalo ne odstupaju od rokova u kojima se obavlja prijevod stranog jezika na hrvatski jezik ili hrvatskog jezika na strani jezik. Kako su nam uvijek dostupni i prevoditelj za slovenski jezik i prevoditelj za engleski jezik, ovakva vrsta prijevoda teče hitro i neometano.

Ovo ističemo jer je pri prevođenju uvijek prednost kada na tekstovima radi što manje prevoditelja po ciljnom jeziku. Na taj se način jednostavnije i brže postiže dosljednost terminologije i ujednačenost stila. Ako ste ikada bili korisnikom prevoditeljskih usluga, znate da oboje značajno utječe na kvalitetu konačne usluge. Mnogi nam se naši korisnici upravo zbog kvalitete usluge koju im osiguravamo vraćaju kada god imaju potrebu za ovakvom jezičnom uslugom.

Ako vam je potrebno prevesti ugovor, sudsku odluku, izvadak iz registra, financijsko izvješće, natječajnu dokumentaciju, upute za uporabu, katalog proizvoda, turističke materijale, mrežnu stranicu, sadržaj za društvene mreže… s engleskog na slovenski jezik ili obratno, stigli ste na pravu adresu!