Englesko-slovenski prijevod

Englesko-slovenski prijevod

U našem uredu nudimo vam prijevod u brojnim jezičnim kombinacijama, odnosno prijevod s jednog stranog jezika na drugi strani jezik.

Englesko-slovenski prijevod odnosno slovensko-engleski prijevod u našem je uredu predmet mnogih upita i narudžbi, a s obzirom na to da su nam već niz godina uvijek na raspolaganju in-house sudski tumač za slovenski jezik te sudski tumač za engleski jezik.

englesko-slovenski prijevod

Stekli smo stoga značajno iskustvo pri prevođenju ove jezične kombinacije.

Englesko-slovenski prijevod ili slovensko-engelski prijevod možemo vam izraditi kao ovjereni prijevod sudskog tumača ili kao pisani, neovjereni prijevod.

Rokovi u kojima se odvija prijevod s engleskog jezika na slovenski jezik ili obratno nimalo ne odstupaju od rokova u kojima se obavlja prijevod stranog jezika na hrvatski jezik ili hrvatskog jezika na strani jezik. Kako su nam uvijek dostupni i prevoditelj za slovenski jezik i prevoditelj za engleski jezik, ovakva vrsta prijevoda teče hitro i neometano.

Ovo ističemo jer je pri prevođenju uvijek prednost kada na tekstovima radi što manje prevoditelja po ciljnom jeziku budući da se na taj način jednostavnije i brže postiže dosljednost terminologije i ujednačenost stila. Ako ste ikada bili korisnikom prevoditeljskih usluga, znate da oboje značajno utječu na kvalitetu konačne usluge. Mnogi nam se naši korisnici upravo zbog kvalitete usluge koju im osiguravamo vraćaju kada god imaju potrebu za ovom ili drugom jezičnom uslugom, a često nas i preporučuju svojim partnerima, kolegama, prijateljima…

Ako vam je potrebno prevesti ugovor, sudsku odluku, izvadak iz registra, financijsko izvješće, natječajnu dokumentaciju, upute za uporabu, katalog proizvoda, turističke materijale, mrežnu stranicu, sadržaj za društvene mreže… s engleskog na slovenski jezik ili obratno, stigli ste na pravu adresu!

 

REQUEST A QUOTE
× Get in touch!