Ovjereni prijevod diplome ili svjedodžbi

Prijevod diplome, svjedodžbe i drugih stručnih kvalifikacija.Ako ste u potrazi za poslom i/ili selite u drugu državu, bit će vam potreban stručan ovjereni prijevod diplome, svjedodžbi i druge dokumentacije o stečenim kvalifikacijama. U drugu dokumentaciju obično ubrajamo dodatak diplomi, prijepis ocjena, životopis, dodatne certifikate, uvjerenja i slično. Kako biste kroz ovaj životni proces prošli što brže i jednostavnije, naš će vas ured podržati hitrim ovjerenim prijevodom na traženi jezik.

Ova vrsta prijevoda naizgled se može činiti jednostavnom. Ipak, zahtijeva upućenost prevoditelja u obrazovni sustav i promjene koje su se u Hrvatskoj dogodile pristupanjem Bolonjskom procesu. Zbog toga je važno izabrati motiviranog i iskusnog sudskog tumača koji će se potruditi uskladiti i primijeniti odgovarajuću terminologiju u skladu sa Zakonom o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju.

Hitnost prijevoda

Kod ovakvih prijevoda klijentima je važna i brzina izrade prijevoda. Svojim klijentima stoga nastojimo osigurati prijevod cjelokupne dokumentacije već isti ili najkasnije sljedeći radni dan. Zahvaljujući in-house prevoditeljima i sudskim tumačima te razvijenoj mreži pouzdanih suradnika možete biti sigurni da ćete svojim prijevodom raspolagati na vrijeme. Dodatna je pogodnost to što ne obračunavamo naknadu za hitnost prijevoda.

Isporuka i dostava prijevoda

Izrađeni prijevod uvezuje se s kopijom izvornika pomoću jamstvenika te ovjerava izjavom, potpisom i pečatom sudskog tumača. Svojim klijentima na zahtjev dostavljamo i sken ovog prijevoda kako bi im poslužio gdje je to moguće. Međutim pred nadležnim institucijama bit će vam potreban izvornik ovjerenog prijevoda koji možete preuzeti u našem uredu. Ako vam nismo usput ili živite u drugom gradu, dostavit ćemo vam ga poštom na traženu adresu u zemlji ili inozemstvu.

Ovjereni prijevod diplome i druge povezane dokumentacije možemo izraditi i na osnovi njihove kopije. Svoje nam dokumente jednostavno dostavite u obliku skena ili kvalitetne fotografije na našu adresu e-pošte ili putem WhatsAppa. U slučaju da dokument nosi i suhi žig, koji obično nije vidljiv na skenu, njega nam možete dostaviti kao zasebnu jasnu fotografiju. Po zaprimanju materijala u najkraćem ćemo vam roku izdati ponudu i predložiti rok isporuke.

Ako smo što zaboravili…

Za sva druga pitanja i dogovore stojimo vam na raspolaganju na našim kontaktima. Stoga ne oklijevajte i odmah zatražite svoj ovjereni prijevod diplome, svjedožbe ili bilo koje druge potrebne vam isprave ili dokumenta.