Prijevod osobnih dokumenata

prijevod-osobne-dokumentacije
Brz i stručan prijevod osobnih dokumenata

Odlazite na studij ili rad u inozemstvo ili se možda spremate započeti svoj život u Hrvatskoj? Na početku svog putovanja možda ne znate mnogo o tome što vas čeka tamo kamo ste krenuli ili gdje ste došli, ali zasigurno znate da vas čeka mnogo papirologije.

Negdje na putu rješavanja svih svojih birokratskih poslova susrest ćete se s nama – svojim prevoditeljskim uredom. Mi smo ti koji će vam kvalitetnom uslugom zasigurno pomoći da se što prije i bolje snađete u svojoj novoj domovini.

Ovisno o prirodi vaše situacije, bit će vam potreban prijevod raznih osobnih dokumenata. Tako će vam u svrhu zapošljavanja biti potreban prijevod diplome ili prijevod svjedodžbe, prijevod životopisa i prijevod uvjerenja o nekažnjavanju. Ako nasljeđujete imovinu, trebat će vam prijevod rješenja o nasljeđivanju, prijevod izvatka iz zemljišnih knjiga ili prijevod punomoći. U slučaju da odlazite u inozemstvo na liječenje, prevest ćemo vam vašu medicinsku dokumentaciju.

Sve vrste osobnih dokumenata prevodimo na hrvatski jezik i na strane jezike. Prijevod osobnih dokumenata namijenjen je prije svega državnim uredima i agencijama, sudovima, obrazovnim ustanovama… Zato se gotovo isključivo izrađuje kao ovjereni prijevod sudskog tumača.

Pored in-house tumača u našem uredu, osigurali smo kvalitetnu suradnju s nizom partnerskih ureda zbog čega možete bit sigurni da na ovjereni prijevod svojih dokumenata nećete čekati dugo. Zajedno s našim partnerima pobrinut ćemo se da vaš prijevod ne bude samo brzo obavljen, već i visokokvalitetan.

Za kraj napominjemo da vam ovjereni prijevod najčešće potrebnih dokumenata kao što su diploma ili uvjerenje o nekažnjavanju može biti na raspolaganju već isti ili sljedeći radni dan.