Hitan prijevod

hitan-prijevod
Ne brinite, prijevod stiže začas.

Klijente kojima je potreban hitan prijevod obično čujemo s druge strane linije kako se užurbano raspituju o mogućnosti što hitnijeg prijevoda dokumentacije, često uz pozadinski žamor ustanove u kojoj se nalaze ili prometa koji ih okružuje. Ako ste ikada bili u takvoj situaciji, znate da ona nije nimalo ugodna, a često niti jednostavno rješiva.

U takvim će vas okolnostima možda iznenaditi i informacija da usluga hitnog prijevoda podrazumijeva povećanje standardne prevoditeljske norme sa 6 kartica dnevno naviše. Nekada je riječ o 8 kartica, nekada o 15, dok norma zaista vještih prevoditelja prelazi i 20 kartica dnevno. Za ilustraciju – kako kartice ne bi ostale samo apstraktan pojam – jedna ispunjena A4 stranica sadrži otprilike 2 kartice. A takva usluga obično ne dolazi bez svoje cijene. Hitan prijevod rijetko ćete dobiti po uobičajenoj cijeni, a ponuđena će cijena ovisiti o nizu faktora među kojima su presudni ciljni jezik i broj kartica.

Ako u nekoj takvoj situaciji odlučite kontaktirati naš ured, možete biti sigurni da ćete u hitnom roku dobiti prijevod mnogih tipskih dokumenata kao što su izvatci iz matičnih knjiga, svjedodžbe, javnobilježničke potvrde i sl. po redovnoj cijeni, dok vam kao stalnom klijentu nećemo obračunati posebnu tarifu, već ćemo učiniti sve da vam izađemo u susret i isporučimo uslugu u što kraćem roku.

U svakom slučaju, mi poštujemo vaše rokove, najčešće bez dodatnih troškova.

VEĆ ISTOG DANA:

Diploma

Svjedodžba

Prijepis ocjena

Izvadak iz matičnih knjiga

Izvadak iz sudskog registra

Javnobilježnička potvrda

Apostil

Uvjerenje o nekažnjavanju

Certifikati